Maak uw gevel weer als nieuw.

Gevelreiniging maakt uw huis weer mooi.
Wij nemen ons werk serieus! BEL 06 50440367

Gevelreiniging zorgt voor een goede indruk!

gevel reinigingDe gevel is de eerste indruk dat mensen van een gebouw krijgen. Daarbij maakt het niet uit of het een bedrijfspand, een woonhuis of een monumentale villa is. Een vervuilde gevel is geen visitekaartje voor uw bedrijf en zal de aantrekkelijkheid van een woonhuis doen afnemen.

Zo hebben gevels van minerale ondergronden de eigenschap om onder invloed van weer en milieu te vervuilen, zodat het aanzicht van het gebouw met de jaren zal gaan verslechteren. Maar ook ontsierende witte uitslag bij nieuwbouwprojecten, vaak veroorzaakt door overtollig regenwater, en zout- en/of kalkafzetting op de steen kunnen aan het aanzicht van een gebouw afbreuk doen. Oude muurverf en graffiti op stadsgebouwen zijn ook ontsierend en verminderen de waarde van het pand.

Het reinigen van de gevel kan zo'n gebouw een compleet nieuwe uitstraling geven. Bovenstaande en andere oorzaken kunnen door ons probleemloos worden verwijderd met verschillende gevelreinigings-methodieken en zonder de ondergrond te beschadigen.

gevel reiniging

Ouderwets vakmanschap

Bij voegbedrijf Levels uit Limburg werken alleen vaklieden die hun eer halen uit een goed uitgevoerde gevelreiniging.
Geen haastwerk dus, maar degelijk vakwerk waarvan u nog jarenlang plezier hebt.

Neem vrijblijvend contact op : BEL 06 50440367 !