Zinkwerk houdt uw huis droog.

Wilt u een zinken dakgoot of regenpijp, dan hoeft u niet verder te zoeken !
Wij leveren ouderwetse kwaliteit! BEL 06 50440367

Zinkwerk is ouderwets vakwerk

zinkwerk dakgoten en zinken dakkapellen

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, particulier of bedrijf, Levels Zinkwerken uit Limburg staat voor u klaar. Omdat wij alle werkzaamheden zelf uit voeren, heeft u altijd een vast aanspreekpunt en bent u gewaarborgd van de hoogste kwaliteit. Door onze lange ervaring in deze branche, levert Levels zinkwerken perfect vakwerk, want zinkwerk is nog ouderwets handwerk. In onze werkplaats beschikken wij over de machines en gereedschappen om materialen als zink, lood, op een ambachtelijke wijze te bewerken.
U kunt dus bij ons terecht voor bijna alle zinkwerk toepassingen: dakgoten, deklijsten, kilgoten, regenpijpen, vergaarbakken, dakkapellen,....... maar ook voor lood vervangen en onderhoud of reparatie.

Goten houden uw huis droog

Dakgoten hebben een lange levensduur, maar ook deze moeten wel eens vervangen worden. Zinken dakgoten en daklijsten kunnen wij in iedere vorm en lengte leveren en monteren. Dit doen we zowel bij nieuwbouw en/of bij bestaande bouw. Wij geven u graag advies over de juiste goot: Bakgoten, Mastgoten, Maatwerkgoten, etc.

Onderhoud en vervangen zinkwerk en loodwerk

Een lekkend dak is voor huiseigenaren vaak een grote schrik. En niet zonder reden want vocht krijgt door de lekkage kans om schade aan uw huis toe te brengen. Nog maar afgezien van het het extra werk dat het meebrengt om uw spullen in veiligheid te brengen en de rommel op te ruimen. Daarom kunt u het beste uw zinken of loden bedekkingen van dakkapellen en erkers en andere daken goed onderhouden en op tijd vervangen. Dit is goed voor het behoud van uw huis of kantoor.
Zo beschermt u de waarde en het woongenot van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op : BEL 06 50440367 !